MISSIE

& WAARDEN

Het Maison des Associations Internationales (M.A.I.) is een ontmoetingsplaats en ontvangstgelegenheid bedoeld voor internationale verenigingen. Het ligt in hartje Brussel, de hoofdstad van de Europese Unie en de zetel van de NATO.

Het M.A.I. gelooft in de kracht van solidariteit, samenwerking en collectiviteit. Die waarden liggen aan de grondslag van de oprichting. Zijn missie is om internationale organisaties zonder winstoogmerk, verenigingen uit de non-profitsector, te steunen door hen de logistieke diensten te verlenen die ze nodig hebben om goed te functioneren. Het wil een persoonlijke en toegankelijke service op maat aanbieden, zodat internationale verenigingen die in Brussel gevestigd zijn, zich ‘thuis’ voelen.

Het M.A.I. zet zich in voor duurzame ontwikkeling: deze visie op de samenleving streeft naar een correct evenwicht tussen maatschappij, milieu en economie.

Wie kiest voor het M.A.I., kan ook gebruikmaken van een waar ecosysteem dat gericht is op internationale verenigingen, onder meer dankzij de partnerships met de twee zusterinstellingen die tussen dezelfde muren zijn gevestigd:
de Fédération des Associations Internationales établies en Belgique (FAIB) en de Union des Associations Internationales (UAI)

Ons team staat voor u klaar

Of u nu een evenement wilt organiseren, een kantoor wilt huren of uw vereniging in het gebouw wilt vestigen, ons team van professionals helpt u bij al uw ondernemingen. Ontdek hier wie ze zijn.

Une équipe disponible - Maison des associations internationales - M.A.I.

general manager

Event & Meeting Coordinator

Office Manager

Technical Team

Raad

van bestuur

La Maison des Associations Internationales est une fondation d’utilité publique. Notre conseil d’Administration est composé de personnes reconnues pour leur expérience dans le monde associatif international.

  • Jean-François Branders, Voorzitter ​
  • Alain Beaumont, Vicevoorzitter, lid van het directiecomité
  • Ghislaine de Coninck : Vicevoorzitter, lid van het directiecomité
  • Jean Renier Thijs : Bestuurder
  • Danièle Vranken : Bestuurder
  • Adrian Harris : Bestuurder
  • Françoise de Roy : Bestuurder
  • Jacques de Mevius : Bestuurder